Despre noi

WWW.PROHORECA.RO  este un magazin online en-gros care se adreseaza afacerilor din industria Horeca. Suntem siguri ca prin calitatea produselor noastre vom veni in sprijinul afacerii dvs. Prin intermediul acestui magazin online dorim sa dezvoltam o relatie comerciala de durata, bazata pe increderea dvs in noi, pe calitatea serviciilor si produselor oferite, precum si pe satisfacerea nevoilor dvs.

Cui ne adresam? 


Ne adresam acelor clienti care activeaza in domeniul HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Catering), precum si partenerilor revanzatori. Venim in intampinarea pensiunilor, micilor restaurante, afacerilor de familie si de ce nu, revanzatorilor.

Misiunea noastra este de a va aproviziona magazinul, restaurantul, cafeneaua etc. cu tot ce are nevoie printr-un simplu click.


Ce ne recomanda?

 

Un numar de peste 300 parteneri care au incredere in noi si apreciaza seriozitatea si profesionalismul echipei noastre. Printre acestia amintim proprietarii de pensiuni, restaurante, administratori de lanturi hoteliere si pensiuni, mici revanzatori. Impreuna cu acestia dezvoltam afaceri stabile si de succes.

 

Valorile care ne definesc in activitatea de zi cu zi sunt : 

-profesionalism

-promptitudine

-flexibilitate

-atentia la detalii

-respectul fata de parteneri.

 

 Cu respect, echipa WWW.PROHORECA.RO