Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.prohoreca.ro 

Site-ul www.prohoreca.ro este operat de societatea TIV PRINT CREATIVE, cu sediul in STR GIB MIHAESCU 8 - SIMIAN, VALCEA, RAMNICU VALCEA, CUI RO36362729, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J38/589/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.prohoreca.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.prohoreca.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul www.prohoreca.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.prohoreca.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.prohoreca.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.prohoreca.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.prohoreca.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.prohoreca.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@prohoreca.ro


1.DEFINITII SI TERMENI

 

Vanzator – www.prohoreca.ro

Cumparator –  orice persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Client –  persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.prohoreca.ro  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.prohoreca.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de E-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, etc.).

Site – domeniul www.prohoreca.ro  si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului, ca urmare a contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Continut

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic; 
 • continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele termene si conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu, de catre prohoreca.ro, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor bancare agreate de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate detaliile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

2.CONDITII PRIVIND COMENZILE 

 

Pt a beneficia de oferta si a plasa comenzi este necesara inregistrarea!!

Comanda se face exclusiv prin intermediul platformei si doar in urma comunicarii ofertei actualizate de pret!!

 

3.CESIONAREA 

 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile stabilite.

 

4.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a www.prohoreca.ro , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

4.2. Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.prohoreca.ro , includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.prohoreca.ro  asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al www.prohoreca.ro.

4.3. Orice continut la care clientul/cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre www.prohoreca.ro  si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea www.prohoreca.ro  cu referire la acel continut.

4.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.

4.5. In cazul in care www.prohoreca.ro  confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea www.prohoreca.ro pentru respectivul client/cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

4.6. Niciun continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau  vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.prohoreca.ro si/sau al angajatului/prepusului www.prohoreca.ro  care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


6.COMANDA


Comanda minima este de 200 ron!!

De indata ce comanda dvs. a ajuns in baza noastra de date, echipa noastra verifica stocurile la zi si DOAR DACA  exista neclaritati in comanda veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii si pentru a discuta toate detaliile legate de facturare si livrare. In functie de marimea si greutatea coletului, dar si de preferintele dvs. livrarea se poate face prin curierat rapid , prin firma transport paletizat Pallex sau cu mijloacele proprii prin sistemul propriu de distributie. Afisarea produselor pe site nu presupune si nu obliga la existenta acestora in stocul fizic. Acestea se pot afla in stoc furnizor ceea ce ar putea prelungi durata de livrare. Se vor comunica detaliile telefonic sau pe mail.

 


7.CONFIDENTIALITATE

 

7.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator/client vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului.

7.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil al vanzatorului.

7.3. Prin inscrierea in baza de date a www.prohoreca.ro, clientul/cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai www.prohoreca.ro : furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care www.prohoreca.ro  poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor, etc.

  

 1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.prohoreca.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.
 2. Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 1. Completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a www.prohoreca.rosi isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.
 2. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 3. Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa,pe adresa de mail pusa la dispozitie pe site sau semnata si expediata la adresa: str. Gib Mihaescu 8 - Complex Simian, Ramnicu Valcea, in att SC TIV PRINT CREATIVE SRL.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

5.1  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

5.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 1. www.prohoreca.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.
 2. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

8.PUBLICITATE

  

8.1. Newsletterele www.prohoreca.ro  sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de www.prohoreca . Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

8.2. In momentul in care clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea de a-si exprima acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea www.prohoreca.ro  in acest sens.

8.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre client sau cumparator se poate face in orice moment folosind adresa de mail furnizata pe pagina principala a site-ului www.prohoreca.ro 

 

9.FACTURARE

  

9.1. Preturile bunurilor si serviciilor se vor regasi pe factura . Pt un mediu mai curat factura se va transmite exclusiv prin intermediul adresei de mail. 

9.2. Pretul produselor si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 

9.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de www.prohoreca.ro , cu exceptia bunurilor si/sau serviciilor vandute de partenerii www.prohoreca.ro , precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, fizic sau in format electronic , prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

9.5. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre www.prohoreca.ro  prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau atasata coletului expediat. 

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:  comenzi@prohoreca.ro

 

10.Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator.

 

11.DISCOUNTURI - PROMOTII


    Reducere 2% pt comenzile de minim 1000 ron !

    Reducere 3% pt comenzile de minim 3000 ron !

 

 12.LIVRAREA PRODUSELOR


Toate coletele sunt verificate si sigilate de catre echipa noastra. Daca coletele prezinta banda de sigilare rupta va rugam sa refuzati comanda! Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii si descrierea motivului refuzului.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.


Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile in sistem de curierat „door-to-door”, prin sistemul propriu de distributie sau prin serviciul Pallex, doar pe teritoriul Romaniei. Firma de curierat livreaza coletele continand produsele comandate de catre Partener/Cumparator intre orele 09:00 si 17:00, de aceea este necesar o adresa de livrare si un numar de telefon pentru a putea fi gasit Cumparatorul in acest interval de timp. Comanda Partenerului in cazul in care produsul comandat este pe stoc, va fi procesata si expediata in cel mai scurt timp posibil.

Taxa de transport va fi facturata si incasata doar de catre curier! Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier pe tot teritoriul tarii! Estimare cost livrare aici!

In cazul comenzilor care includ colete voluminoase sau fragile, livrarea se poate face prin sistemul propriu de distributie. In acest caz se vor comunica eventualele costuri!

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va reveni la adresa de livrare dupa ce reuseste sa contacteze cumparatorul. In cazul, in care livrarea nu s-a putut efectua nici dupa o a doua incercare sau daca destinatarul refuza sa accepte expedierea, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, cumparatorul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

12.2 Ridicare personala de la sediu:


Pentru ridicarea de la unul din punctele noastre se stabilesc detaliile.


13.Metode de plata:


Transfer Bancar ( in acest caz se pune la dispozitie factura proforma precum si datele bancare pt a efectua plata.) Expedierea produselor este conditionata de primirea platii in contul bancar.

Plata comenzii se face in avans prin ordin de plata (conform factura proforma dupa verificarea stocului) sau plata la livrare cu numerar sau B.O./fila CEC doar in cazul livrarii prin sistemul propriu de distributie. Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Datele pt plata prin transfer bancar / op:

SC TIV PRINT CREATIVE SRL

CUI: RO36362729, RM. VALCEA, Jud. VALCEA

IBAN: RO76BREL0002002280270100 - Libra Internet Bank SA sucursala Pitesti.


 

14. Retur:


Pt returnarea coletelor va rugam sa completati Formularul de retur.

Returnarea produselor este posibila in termen de 7 zile de la primirea produselor.

Vanzatorul ramburseaza sumele mentionate DOAR in contul bancar indicat de persoana care a facut comanda. 

Taxa de transport nu intra in sarcina vanzătorului, în consecință aceasta nu poate fi restituită. Vom restitui sumele plătite pt produse doar in contul bancar indicat pe mail de către cumpărător.


14.1.Obligatiile Cumparatorului:

Cumparatorul returneaza produsele fara intarziere nejustificata in decurs de cel mult 7 zile calendaristice de la data care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract, cu exceptia cazului in care Vanzatorul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele.

Cumparatorul suporta costurile directe (taxa transport) legate de returnarea produselor. De asemenea, Cumparatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea necorespunzatoarea a acestora. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost, cand au fost livrate (intacte, sigilate, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele si documentele care le-au insotit). In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate care le diminueaza valoarea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu rambursa Cumparatorului intreaga suma pe care a primit-o drept plata din partea acestuia.

De asemenea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la primirea integrala a produselor vandute. 

 Produsele desigilate (care nu mai pot fi aduse la starea initiala) nu se pot returna!!


 Va multumim ca ati ales www.prohoreca.ro